OrganiCup: En prisvindende menstruationskop med mange forcer

Listen over producenter af menstruationskopper er efterhånden temmelig lang. Mindst én producent skiller sig dog ud fra mængden. OrganiCup er ikke bare endnu et brand i rækken. Her har vi snarere at gøre med en ener. OrganiCup kan i hvert fald bryste sig med at have modtaget op til flere eftertragtede priser, siden den danske virksomhed så dagens lys tilbage i 2012. I artiklen har vi fornøjelsen af at introducere dig for OrganiCup og deres anerkendte menstruationskop.

Køb menstruationskopper og tilbehør her

Hvad har OrganiCup gjort rigtigt?

OrganiCup er bestemt ikke kommet sovende til succes. Her har vi at gøre med en dansk virksomhed, der gennem utallige undersøgelser og udvikling har lykkedes med at fremstille den perfekte menstruationskop. Den populære kop har efterhånden erstattet bind og tamponer for rigtig mange kvinders vedkommende. Måske vil det også give mening for dig at vinke farvel til bind og tamponer til fordel for menstruationskoppen.

Måske ville det være lettere at svare på, hvad OrganiCup ikke har gjort rigtigt, da listen i så fald ville være ultrakort. Vi vælger dog at fastholde den positive indstilling og vil derfor gennemgå de mange fordele ved OrganiCup og deres menstruationskop.

Ingen lækage – Som bruger af menstruationskoppen fra OrganiCup skal du ikke bekymre dig om lækage. Producenten reklamerer med ingen lækage – ingen bekymringer i 12 timer. Du slipper for lækage, hvad enten du bruger koppen om dagen eller natten. Dette er med til at sikre tryghed.

  • Fri for farlige kemikalier – Er det afgørende for dig, at dine menstruationskopper ikke indeholder farlige kemikalier, så vil kopperne fra OrganiCup med al sandsynlighed falde i din smag. Kopperne indeholder nemlig hverken latex, farvestoffer eller andre skadelige stoffer.
  • Tilfredshedsgaranti – OrganiCup hyldes også for at yde tilfredshedsgaranti. Skulle du mod forventning ikke være 100 % tilfreds med den veludviklede kop, så kan du få pengene tilbage. Det kræver blot, at du reagerer inden for 90 dage.
  • Høj komfort – Kopperne er også kendt for at levere ualmindelig høj komfort. Producenten har taget højde for, at rigtig mange kvinder har en travl hverdag, der typisk byder på både sport, arbejde og praktiske opgaver. OrganiCup vil kunne bruges døgnet rundt og i forbindelse med alle aktiviteter. Ergo vil din menstruation ikke sætte din hverdag på pause.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

OrganiCup er produktnavnet på én og samme menstruationskop. Dermed ikke sagt, at der kun findes én størrelse. Lige nu kan man vælge mellem tre forskellige størrelser. Set med økonomiske briller har det ingen betydning, om du vælger den ene eller anden variant, men når det kommer til komfort og funktionalitet, så er det alfa og omega. Sæt dig derfor grundigt ind i, hvilken størrelse der passer dig. Vi kan lige gennemgå størrelserne herunder:

  • OrganiCup A – du har ikke født vaginalt
  • OrganiCup B – du har født vaginalt
  • OrganiCup Mini – du er teenager

OrganiCup start: Sådan kommer du godt i gang

Det første du skal gøre er at sterilisere menstruationskoppen i kogende vand. Derefter skal du folde og indsætte koppen. Det er i den forbindelse vigtigt, at du ikke giver slip på koppen, før hele koppen er inde i dig. Dernæst skal du sikre dig, at koppen sidder korrekt – vær meget opmærksom på buler og folder.

Efter xx (op til 12) timer tager du koppen ud ved forsigtigt at tage fat i stilken og rive den ud. Du kan med fordel bruge dine mavemuskler til at skubbe koppen ud. Umiddelbart efter skal du tømme og skylle koppen, inden du atter skal sætte den op.

Køb prisvindende OrganiCupper her